biest
1 september 2022

Het begin van onze camperplaats

Hallo lieve mensen,

Wat leuk dat jullie een kijkje nemen op onze website! Wij nemen graag de gelegenheid om ons even voor te stellen. Mijn naam is Loes Vromans, ben 38 lentes jong en getrouwd met Thijs Vromans van 41 jaar. Wij hebben samen drie kinderen, inmiddels allemaal tieners.

Twee jaar geleden hebben wij het ouderlijk huis van mijn man gekocht. We wonen nu op een prachtige plek gelegen aan het Wilhelmina kanaal, in het pittoreske Biest-Houtakker, gemeente Hilvarenbeek. Op loopafstand hebben wij toen der tijd een stuk grond aangekocht en meteen begonnen er allerlei ideeën te ontstaan. Nadat wij meerdere keren over dit bijzondere plekje hadden gelopen, kwamen wij er al snel achter dat dit een unieke locatie is. Er heerst hier volledige rust met mooie natuur en aan één kant direct gelegen aan het water.  En zo is het idee ontstaan, om er hoogwaardige camperplekken van te maken. “Ja! Dat gaan we doen!”  

Daar is inmiddels veel tijd en energie in gestoken en zijn daarom super enthousiast dat het nu eindelijk zover is, dat we ‘onze deuren’ kunnen openen! Dus hopelijk mogen wij jullie snel met onze Brabantse gastvrijheid verwelkomen bij Camperplaats Biest-Houtakker.

 

Met vriendelijke groet,

Thijs & Loes Vromans

Benthe, Sven & Stan