biest
Vaar je mee naar de Piushaven

Biestse Boottocht

Vanaf zaterdag 30 maart 2024 organiseren wij in samenwerking met De Gulle Brabander, De Biestse Oevers en Stichting Schippersvolk een wekelijkse boottocht naar de Piushaven in Tilburg.

Verzamelen vanaf 10.15u. Je stapt op om 10.30u in de Jachthaven in Biest-Houtakker. Na een tocht van ongeveer 45 minuten arriveer je in de Piushaven in Tilburg.

  • Start boottocht 10.30u Biest-Houtakker I Piushaven Tilburg

  • Retour boottocht 15.30u Piushaven Tilburg I Biest-Houtakker

  • Breng een bezoek aan Tilburg stad , shoppen in het centrum, weekmarkt op het Piusplein, museum of een gezellig terrasje

Biestse Boot Arrangementen:

1. Gulle Brabander koffie/thee arrangement € 22,50 p.p. Boottocht retour en koffiethee met appelgebak bij de Gulle Brabander voor of na de uitstap naar keuze. 

2. Bieste Oevers borrel arrangement € 20,00 p.p. Boottocht retour en toast met vers gerookte zalmforel uit eigen vijver bij de Biestse Oevers voor of na de uitstap naar keuze. 

3. Gulle Brabander borrel arrangement € 19,50 p.p. Boottocht retour en een "Brabanderke" blond = een huisgemaakt blond bier bij de Gulle Brabander voor of na de uitstap naar keuze. 

4. Kinder arrangement €17,50 p.p. Boottocht retour en een ijsje bij de Gulle Brabander of de Biestse Oevers voor of na de uitstap naar keuze. 

Als het weer het toelaat I Minimaal 6 opgaves

Wekelijks opgeven voor vrijdag 15u. Reserveren via het inschrijfformulier op de website: www.gullebrabander.nl