biest
Ga eropuit

Wandelen en Fietsen

Echte wandel- en fietsliefhebbers halen hun hart op in onze omgeving. Of je nu op zoek bent naar een ontspannende wandeling door de bossen of een lange fietstocht langs authentieke dorpjes, onze omgeving heeft voor elk wat wils. Ontdek de verborgen parels van de regio en geniet al het moois wat hartje Brabant te bieden heeft.

De Oisterwijkse bossen en vennen

De Oisterwijkse bossen en vennen: Dit gebied biedt een aantal mooie wandel- en fietsroutes door bossen en langs vennen. De routes variëren in lengte en zijn goed gemarkeerd. Vergeet niet om een tussenstop te maken bij palingkwekerij Reijrink voor een heerlijk stukje vis.

Hilvarenbeek en Esbeek

Ontdek het prachtige Brabantse landschap en bezoek authentieke dorpjes tijdens een fietsroute langs Hilvarenbeek en Esbeek. De streekwinkel 't Schop en land van de Hilver is leuk om eens binnen te wandelen.

De Loonse en Drunense duinen

Dit natuurgebied is perfect voor een stevige wandeling. De duinen zijn uitgestrekt en bieden prachtige vergezichten. Er zijn verschillende routes beschikbaar, variërend van kort en gemakkelijk tot lang en uitdagend.

Gorp & Roovert

Bossen, heidevelden en vennen, geliefd bij wandelaars en fietsers. In het gebied bevindt zich ook het gelijknamige restaurant Gorp & Roovert, een populaire plek voor een hapje en drankje na een mooie wandeling of fietstocht.

De Brabantse Wal route:

Deze fietsroute loopt door het prachtige Brabantse landschap en biedt mooie uitzichten op de Brabantse Wal, een steilrand tussen Zeeland en Noord-Brabant. De route begint in Bergen op Zoom en is ongeveer 50 kilometer lang.